A narancssárgával jelölt részek duplán rájuk kattintva szerkeszthetőek. A Lakás-, irodalista és Galéria menüpontok pedig a felső menüsorban.

MyCity Real Estate

A MyCity Real Estate a Duna House Holding Nyrt egy merőben új és izgalmas vállalkozása. A Duna House Cégcsoport Kelet-Közép-Európa kulcsfontosságú ingatlanpiaci szereplője. Közel 18 év üzleti és piaci tapasztalatával és szakértelmével MyCity Real Estate márkanév alatt valósítja meg lakóingatlan fejlesztéseit. A korszerű otthonok teremtése mellett célja, hogy rövid időn belül a beruházói piac meghatározó szereplőjévé váljon. Jelenleg Budapest 2 kerületében, 3 társasház/lakópark fejlesztéssel, több mint 300 lakás építésén dolgozik. A MyCity Real Estate hisz a magyarországi ingatlan piacban és folyamatosan keresi az új fejlesztési lehetőségeket.

Duna House cégcsoport

A Duna House Cégcsoport Kelet-Európa kulcsfontosságú ingatlanpiaci szereplője. Lengyelországban a legnagyobb franchise alapú-, Magyarországon pedig a legismertebb ingatlan és hitelközvetítő márka* tulajdonosa.

Irodaszám tekintetében a régió legtöbb ingatlanközvetítő franchise irodáját működteti és vezető pozíciót tölt be az ingatlanokhoz kapcsolódó pénzügyi és egyéb szolgáltatások terén is. A Duna House Cégcsoport ingatlanközvetítési és ingatlan tranzakciókhoz kapcsolódó egyéb szolgáltatásai révén teljes körűen szolgálja ki ügyfeleit, ezáltal végigkíséri az értékesítés folyamatát és az ingatlanpiac több területéről képes bevételt generálni. Piaci szakértelmét lakóingatlan befektetések területén is kamatoztatni kívánja, valamint, saját ingatlanbefektetései mellett új területként, ingatlan alapkezelési tevékenységet is elkezdett. A Cégcsoport kiemelt stratégiai célkitűzése a közeljövő tekintetében az üzleti tevékenység külpiacokon való bevezetése, kezdetben a Közép-európai régióra koncentrálva, elsősorban akvizíció útján. A csoport tevékenységei mentén öt szegmenst lehet elkülöníteni: franchise, saját iroda üzemeltetése, pénzügyi termékek közvetítése, Ingatlan befektetések, kapcsolódó szolgáltatások értékesítése. 

A beruházót további 50%-ban Moshe Nahum és Király György által képviselt befektetési csoport alkotja.
egyedi ajanlat

Felkeltettük érdeklődését?

Kérjen egyedi ajánlatot

Írja meg konkrét igényeit új otthonával kapcsolatban és személyre szabott ajánlatot küldünk Önnek a MyCity Residence aktuális lakáskínálatából.